Meet Our coach-trainers

Benedikte Demeestere

Wat mij inspireert is de bezieling van mensen. Leiders in contact brengen met hun kern en met hen ontdekken hoe dit diepte en kracht brengt in contact en in teams, dat is de zingeving in mijn leven. Op die manier wil ik meer warmte, echtheid, geluk en plezier in organisaties brengen.

“Mijn missie is liefde in bedrijven blazen.”

Ga er maar even voor zitten. Beluister mijn persoonlijk verhaal in deze podcast, door Raf Stevens, die deel uitmaakt van een speciale reeks binnen de Story Club Podcast, Corona en de verborgen schat.

Beluister met:

   

Frits Wilmsen

Dedicated bezig zijn met leren, ontwikkelen en creativiteit, samen met anderen, beantwoordt aan een diep verlangen van mij. Het mooie aan leiderschapsontwikkeling is, dat het zoveel mogelijkheden biedt om ambities waar te maken. En daar is het mij om te doen; gelukkige mensen, succesvollere bedrijven en een gezondere wereld.

Maarten Snethlage

Om vanuit je passie, vertrouwen en verbinding te werken is heerlijk. Om dit gezamenlijk te doen is nog weer mooier. En om hier de norm van jouw organisatie van te maken is prachtig. In bewustzijn over datgene wat jou wel- en niet dient ligt de essentie van dit impactvolle proces. Ik nodig je graag uit om te ont-wikkelen wie je niet bent, tot de krachtige persoon die je wel bent, en altijd bent geweest. Zo ontstaat leiderschap. Daar help ik jou graag mee verder.

Anja Moortgat

Wat me vervult is echt contact. Met elkaar over dingen kunnen praten waarover we misschien niet zo gemakkelijk praten. Leren vertrouwen op intuïtie. Op een creatieve manier omgaan met mijn belangen en behoeften en die van mijn gesprekspartner. Bewust genieten van wat werkt en tegelijk ruimte creëren voor groei en vernieuwing.

What are you waiting for?

Share This