Expeditie Leiderschap
NATUURLIJK BEGELEIDEN VANUIT JOUW STEM EN LICHAAM

 

 

 

MEER INFO

Dit is een programma voor iedereen die met mensen werkt en hierbij stem en lichaam wil inzetten als krachtige instrumenten.

 • Je natuurlijke stem vinden
 • Stem als expressie
 • Wijsheid van het lichaam
 • Energie en resonantie
 • Spanning en ontspanning

 

VOORBIJ DE INHOUD

Je stem en je lichaamstaal zeggen soms meer dan woorden.
Contact maken met dat wat zich niet altijd in woorden laat vangen. Daar gaat het om.
Pijn, angst, wanhoop, maar ook vreugde en dankbaarheid. Het gaat om de menselijke ervaring. Je laten horen en zien in je eigenheid. Juist dát is herkenbaar en creëert geloofwaardigheid en vertrouwen.

VANUIT JOUW IDEALE FREQUENTIE MENSEN VERBINDEN.
MET ÉN ZONDER WOORDEN?

VOOR WIE

Voor iedereen die wil (leren) om hun lichaam, energie en stem meer bewust in te zetten voor hun eigen ontwikkeling én de ontwikkeling van anderen.

Voor mensen die de diepere informatie vanuit stem en lichaam beter willen leren lezen. Die de natuurlijke kracht van deze instrumenten wil benutten als tools voor authentieke communicatie en expressie.

 

WAT LEER JE?

 • Spreken van binnenuit
 • De stem en het lichaam als expressie en afspiegeling
 • De magie en de wijsheid van taal
 • Jouw grondtoon ontdekken
 • Ruimte maken voor jouw essentie
 • Blokkades uit de weg ruimen om vrijer te spreken en bewegen

DE COACHES

Benedikte Demeestere
 

Wat Benedikte inspireert is de bezieling van mensen. En meer warmte, echtheid en plezier in organisaties brengen. Hierbij hebben verhalen haar altijd gefascineerd. 

Gedurende een loopbaan van 25 jaar bouwde Benedikte ervaring op in human resources, leiderschapsontwikkeling en het coachen van mensen. Deze periode gaf haar inzicht in het belang van motivatie, geluk, gezondheid van mensen om ook in een job het beste van zichzelf te kunnen geven. Sinds 2016 is Benedikte leiderschapstrainer, coach en zaakvoerder van BE COACH.

Raf Stevens
 

Raf zijn grote liefde in het leven: mensen verbinden aan hun unieke doel en visie, en hen ondersteunen op weg naar meer vrijheid. Al meer dan 15 jaar helpt hij professionals hierbij. Hij is ook executive coach en trainer voor het gerenommeerd programma Storytelling for Leaders.

In het begin van zijn carrière werkte Raf 10 jaar als marketingmanager. Sinds 2018 is hij tevens de host van de Story Club podcast, een interviewreeks rond persoonlijk leiderschap. Hij is ook auteur van 3 boeken: ‘No Story, No Fans’, ‘Sterke verhalen Sterke leiders’ en ‘Raak’.

In 4 samenkomsten van telkens een dag gaan we in kleine groep aan de slag met jouw stem, jouw energie en beweging.

Wat is jouw grondtoon? Wat is je natuurlijke beweging? Welke klank en beweging is jou zo vertrouwd dat je er niet over hoeft na te denken? Wat resoneert? Wie trilt er mee met je verhaal? Hoe groot rijkt de rimpeling op het water?

RESULTAAT

Grotere aantrekkingskracht op je omgeving doordat je authenticiteit, zelfvertrouwen en rust uitstraalt. Natuurlijk begeleiden waarbij jij als baken dient voor anderen. Een communicatie die jouw als hele persoon insluit.

STERKER BEGELEIDEN VANUIT JOUW ENERGIE

PRAKTISCH

Data voorjaar: vrijdag 22/4, vrijdag 20/5, zaterdag 11/6 en vrijdag 1/7
Steeds van 9u30 – 17u

Data najaar: vrijdag 16/9, vrijdag 21/10, zaterdag 12/11 en vrijdag 16/12
Steeds van 9u30 – 17u

Prijs: €1.575 (excl. btw)
Locatie: BeCoach Huis in Steendorp

Share This