Expeditie Leiderschap
Transardense route

 

 

 

MEER INFOBROCHURE

Wij geloven dat in elk van ons een held schuilt met een eigen uniek verhaal.

We geloven dat het leven zoals een reis is.
En dat wanneer je wil groeien je ook door onbekend terrein moet durven reizen.

Om de held in jezelf te ontdekken, hoef je niet altijd ver te reizen. Dat kan ook dichtbij.

Expeditie Leiderschap is een traject voor mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Van startup en Kmo-ondernemers tot leiders en experten bij bedrijven en organisaties. Voor iedereen die gelooft in authentiek en persoonlijk leiderschap, en vastberaden is om door middel van hun eigen verhaal mensen te motiveren, te inspireren en te doen groeien.

Deze expeditie is ook uitermate geschikt voor incompany teams.

ga je mee op ontwikkelingstocht in eigen land?

op weg naar meer zelfbewustzijn
en authentieke kracht

Niets is zo uitdagend in het leven als je eigen weg gaan. 

Tijdens deze expeditie kijken we naar het het verhaal van je leven en werk.

>> wie ben jij als held/hoofdpersoon?
>> wat is je verlangen?
>> wat zijn je grootste obstakels?

Als je deze vragen goed kan beantwoorden heb je de basis van je verhaal. Vanuit deze basis kijken we stap voor stap dieper.

>> Welk verhaal vertel jij vandaag?
>> Maakt het je sterker of zwakker?
>> Wat voor verhaal leidt je dichter naar je bestemming?

Je begeleiders
op deze unieke tocht

Benedikte Demeestere
 

Wat Benedikte inspireert is de bezieling van mensen. En meer warmte, echtheid en plezier in organisaties brengen. Hierbij hebben verhalen haar altijd gefascineerd. 

Gedurende een loopbaan van 25 jaar bouwde Benedikte ervaring op in human resources, leiderschapsontwikkeling en het coachen van mensen. Deze periode gaf haar inzicht in het belang van motivatie, geluk, gezondheid van mensen om ook in een job het beste van zichzelf te kunnen geven. Sinds 2016 is Benedikte leiderschapstrainer, coach en zaakvoerder van BE COACH.

Raf Stevens
 

Raf zijn grote liefde in het leven: mensen verbinden aan hun unieke doel en visie, en hen ondersteunen op weg naar meer vrijheid. Al meer dan 15 jaar helpt hij professionals hierbij. Hij is ook executive coach en trainer voor het gerenommeerd programma Storytelling for Leaders.

In het begin van zijn carrière werkte Raf 10 jaar als marketingmanager. Sinds 2018 is hij tevens de host van de Story Club podcast, een interviewreeks rond persoonlijk leiderschap. Hij is ook auteur van 3 boeken: ‘No Story, No Fans’, ‘Sterke verhalen Sterke leiders’ en ‘Raak’.

Vier dagen
Vier nachten

Periode: september 2020
Opties zijn:
eerste week of tweede week van september. Bij voldoende interesse overwegen we een editie in de laatste week van augsutus.

De finale data worden afgesproken in samenspraak met de groep. Het minimum aantal deelnemers is 6 en het maximum 10. Reserveer daarom tijdig deze expeditie.

Wanneer?

Share This